Steenlijm

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Steenlijm

Steenlijm voor de verlijming van diverse soorten steen koop je makkelijk online in onze webshop. Stenen verlijmen kan op verschillende manieren. Met steenlijm kan je makkelijk en schoon verlijmen ten opzichte van het verlijmen met mortels. Het bespaart tijd ten opzichte van het gebruiken van cement. Waar veel stenen verlijmt moeten worden is de makkelijkste manier steenlijm in een pur spuitbus te gebruiken. Op deze manier kan je de lijm snel aanbrengen.

Steenlijm kan worden ingezet voor de verlijming van diverse soorten steen. Lijm voor beton, steen en keramiek. Steenlijm geschikt voor binnen en buiten. Steenlijm is verkrijgbaar voor het verlijmen van zware steen constructies tot lichte border randen in de tuin. Makkelijk en schoon verlijmen van steen doe je dus met steenlijm. Bij KittenXL vindt je o.a. de merken Illbruck en Den Braven.

Soorten steenlijm

Steenlijmen zijn verkrijgbaar op basis van verschillende grondstoffen. De meest voorkomende grondstoffen zijn MS-polymeer en Polyurethaan.

Steenlijm op basis van PU

Deze variant op basis van PU is verkrijgbaar in zowel kokers als spuitbussen. Deze laatste variant kan worden verwerkt met een pur pistool en word meestal gebruikt voor bouwblokken.

Steenlijm op basis van MS polymeer

MS polymeer kit staat bekend om zijn veelzijdigheid. Deze kitsoort kan worden ingezet voor vele toepassingen omdat deze hecht op vrijwel iedere ondergrond is deze lijmkit ook geschikt voor het verlijmen van steen. MS polymeer kit word o.a. gebruikt voor het verlijmen van stenen in bijvoorbeeld borders in tuinen.

Steenlijm kopen

Steenlijm kopen doe je makkelijk online in onze webshop. Profiteer van onze lage prijzen en staffelkorting. Heb je vragen of wil je advies over een van onze lijmen of kitten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

 

De waardering van www.kittenxl.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1045 reviews.
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.