Purschuim

Purschuim

Tonen als Foto-tabel Lijst

22 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Purschuimen

Voor isolatie en verlijmingen

Purschuimen geschikt voor het opvullen en isoleren van aansluitingen, naden en kieren. Professioneel pu-schuim van bekende merken als Illbruck, Den Braven en Soudal koop je handig online in onze webshop.

Pur schuim kan worden gebruikt bij het monteren van deuren en ramen, bij het isoleren van muren en daken en bij het opvullen van hole ruimten in wanden en muren.

Pur met de hoogste isolerende eigenschappen

Voor een optimale isolatie raden wij flexibele pur aan ook wel flexifoam of elastic foam genoemd. Door de flexibele eigenschappen van deze pur is de pur in staat bewegingen in voegen op te vangen en terug te vormen in de originele vorm. Zo hou je een optimale afdichting van uw voegen.

Voorbeelden van de flexibele purschuimen zijn de Illbruck FM330 en de Soudal Flexifoam C&F. 

Standaard purschuim

Standaard purschuim is het meest verkochte purschuim voor gebruik bij het isoleren en afdichten van aansluitingen, voegen en naden. Bij bijvoorbeeld het monteren van kozijnen en deuren of het afdichten van gaten en holle ruimten. Onze meest verkochte standaard pur is de Illbruck FM310. Dit purschuim is te verwerken met een zogenaamd NBS purpistool of voor de gene die niet veel purt een goedkoper spray nozzle. Voor de gene die veel purren in korte tijd heeft Soudal het zogenaamde Click & Fix systeem ontwikkeld. Hiermee is het verwisselen van de pur op het purpistool heel snel en gemakkelijk uit te voeren. Voor de gene die niet veel purt en geen duur purpistool wil aanschaffen is er het zogenaamde slangetjes pur. Hierbij wordt een slangetje meegeleverd zodat je geen purpistool nodig bent. Ideaal voor de kleinere eenmalige klussen.

 

De waardering van www.kittenxl.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 390 reviews.
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.