Retourneren

Geen probleem

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de ons zijn voor uw rekening.

Vraag een retourlabel aan onder vermelding van uw ordernummer. Uw ordernummer vindt u op de orderbevestiging en de pakbon.

Retour aanvragen

De kosten voor het retourzenden zijn voor uw rekening. Voor het retourlabel betaal je eenmalig een bijdrage van € 6,20. 

Met het verzendlabel dat wordt gecreëerd kunt u het pakket via PostNL retourneren. Vindt het dichtsbijzijnde PostNL punt.

U kunt er ook voor kiezen zelf zorg te dragen voor de verzending. Dit kan bijvoorbeeld via een PostNL punt bij u in de buurt.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. 

Vervolgprocedure

Na ontvangst van uw retour zullen wij dit controleren en na goed bevonden zullen wij vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten.

Verkeerd product besteld?

Stuur het verkeerde artikel retour. Om alsnog het juiste product te ontvangen kunt u dit bestellen in onze webshop. Op deze manier hoeft u niet te wachten tot wij uw retour hebben ontvangen en heeft u snel het juiste artikel(en) in huis.

Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.