Retourneren

Geen probleem

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de ons zijn voor uw rekening.

Retour voorwaarden

Wij accepteren alleen retouren in originele verpakking en compleet. Wij adviseren duidelijk uw ordernummer te vermelden of de pakbon of factuur mee te sturen met uw retour.

Verkeerd artikel of beschadigd artikel ontvangen?

Wij verzoeken u dit z.s.m. te melden bij onze klantenservice uiterlijk binnen 7 werkdagen na ontvangst. U kunt een e-mail met foto sturen naar onze klantenservice.

Vervolgprocedure

Na ontvangst van uw retour zullen wij dit controleren en na goed bevonden zullen wij vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten.

Verkeerd product besteld?

Stuur het verkeerde artikel retour. Om alsnog het juiste product te ontvangen kunt u dit bestellen in onze webshop. Op deze manier hoeft u niet te wachten tot wij uw retour hebben ontvangen en heeft u snel het juiste artikel(en) in huis.

Retouradres

Kittenxl.nl

A.G. Bellstraat 45-04

7903AD Hoogeveen

De waardering van www.kittenxl.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1045 reviews.
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.