Siliconenkit antraciet 216 SA 310ml

Siliconenkit speciaal geschikt voor schimmelwerende voegafdichting tussen elementen in sanitaire ruimten en natte cellen, zoals tussen / langs was- en douchebakken / -wanden, baden, tegels, panelen, toiletten, werkbladen, stoomcabines, koel- en vriesmeubelen en meer.

€ 5,92 € 4,89
 • Koop 2 voor € 5,80 € 4,79 en bespaar 2%
 • Koop 6 voor € 5,63 € 4,65 en bespaar 5%
 • Koop 12 voor € 5,32 € 4,40 en bespaar 10%
 • Koop 120 voor € 5,03 € 4,16 en bespaar 15%
Art.nr.
SI-216-7016-310
Omschrijving

Seal-it® 216 SILICON-SA is een premium, neutraal uithardende afdichtingskit, ontwikkeld voor effectieve schimmelwerende voegafdichting. Deze kit, gebaseerd op geavanceerde siliconentechnologie, hardt uit door blootstelling aan luchtvochtigheid en resulteert in een duurzaam, permanent elastisch rubber. Ideaal voor het afdichten van voegen, biedt het product langdurige bescherming en flexibiliteit, waardoor het een betrouwbare keuze is voor verschillende toepassingen. Kies Seal-it® 216 SILICON-SA voor hoogwaardige prestaties en een langdurige afdichting.

Toepassing

 • Specifiek ontworpen voor het afdichten van voegen in sanitaire ruimten en natte cellen, Seal-it® 216 SILICON-SA is ideaal voor gebruik tussen diverse elementen, zoals was- en douchebakken, wanden, baden, tegels, panelen, toiletten, werkbladen, stoomcabines, koel- en vriesmeubelen, en meer. Het is geschikt voor toepassingen in badkamers, toiletten, keukens, douches, wasruimten, sauna's, slachtruimten, koel- en vriesruimten.
 • Deze siliconenkitis effectief bij het dichten van aansluit- en dilatatievoegen tussen diverse materialen, waaronder beton, steen, metselwerk, kunststof, PC, PVC, PMMA, metaal, RVS, hout, gecoat en geanodiseerd aluminium, composiet en glas in gevels, muren, wanden, vloeren, plafonds en dakconstructies.
 • Seal-it® 216 SILICON-SA biedt ook uitstekende prestaties als top- en hielafdichting in beglazingssystemen, conform NEN 3576 / NPR 3577. Het is geschikt voor duurzame elastische afdichting van kozijnen, puien, ramen, panelen, plaatmaterialen, profielen, lijsten, prefab-elementen en andere gevel- en bouwelementen.
 • Reparatiekit, gebaseerd op siliconentechnologie, is veelzijdig en betrouwbaar voor het afdichten van voegen in beglazingssystemen, gevels, sanitair en andere toepassingen.

Verwerkings aanbeveling

 • De verwerkingstemperatuur (zowel in de omgeving als op de ondergrond) moet liggen tussen +5°C en +40°C.
 • De ondergronden dienen draagkrachtig, tolerant, droog, schoon, vrij van vet en stof te zijn.
 • Het is belangrijk om de juiste voegafmetingen te handhaven om bewegingen adequaat op te vangen.
 • Verwijder losse bestanddelen van de ondergrond met een geschikte borstel en ontvet grondig met Seal-it® 510 CLEANER.
 • Seal-it® 216 SILICON-SA heeft een uitgebreid hechtingsspectrum, maar bij sterk poreuze ondergronden is voorbehandeling met Seal-it® 520 PRIMER nodig, terwijl niet-poreuze ondergronden met minimale hechting behandeld moeten worden met Seal-it® 525 Clean & Bond.
 • Voor een strakke en gladde afwerking, gebruik Seal-it® 550 FINISH voordat de huidvorming begint.

Voordelen

 • Langdurig veerkrachtig met een maximale bewegingscapaciteit van 25%, deze afdichtingskit biedt uitstekende verwerkbaarheid, is gemakkelijk te verspuiten, heeft substantiële consistentie en vertoont een trage huidvorming.
 • Het hecht voortreffelijk, zonder primer, op zowel poreuze als niet-poreuze ondergronden.
 • Dit neutrale, geurarme, MEKO-, zuur- en krimpvrij uithardende siliconensysteem is CE-gecertificeerd. Het is schimmelwerend volgens de norm ISO 846 en niet corrosief voor metalen. Het voldoet aan de eisen voor inbraakwerend glas, zoals vastgesteld door het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
 • De formule bevat geen oplosmiddelen of organische weekmakers en is zeer emissiearm, gecertificeerd volgens de VOC-emissieklasse A+. Bovendien is het product bestand tegen kleurverandering, UV-straling, weersinvloeden, water, vocht, schoonmaakmiddelen en veroudering.
 • Dankzij de tolerantie in direct contact met voedingsmiddelen, de PVB-folie van gelaagd glas en de randafdichting van isolatieglas, is deze afdichtingskit veelzijdig en betrouwbaar in verschillende toepassingen.
Specificaties
Specificaties
MerkConnectProducts
KleurAntraciet
TechnologieSiliconen
ToepassingVoegen
OverschilderbaarNee
Geschikt voor natuursteenNee
BeglazingJa
DilatatievoegenJa
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Siliconenkit antraciet 216 SA 310ml
Uw waardering
Vaak samen gekocht
Siliconenkit antraciet 216 SA 310ml

Siliconenkit antraciet 216 SA 310ml

€ 5,92 € 4,89
De waardering van www.kittenxl.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1045 reviews.
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.