Wasbenzine 1 liter

€ 6,04 € 4,99
Nog 12 in voorraad
Omschrijving

Deze VEBA wasbenzine is een kleurloos reinigingsmiddel, en heeft een inhoud van 1 liter. De wasbenzine heeft een top klasse kwaliteit en is geschikt voor het verdunnen van synthetische verven indien deze verspoten worden.

Wasbenzine is een ontvlambaar oplosmiddel dat vaak wordt gebruikt voor verschillende huishoudelijke en industriële toepassingen. Het bestaat meestal uit een mengsel van koolwaterstoffen, zoals alifatische koolwaterstoffen en aromatische koolwaterstoffen. Wasbenzine wordt vaak gebruikt vanwege zijn oplossend vermogen en snelle verdamping. Hier zijn enkele veelvoorkomende toepassingen van wasbenzine:

  • Verwijderen van vlekken: Wasbenzine wordt vaak gebruikt om vetvlekken, olievlekken en sommige soorten inktvlekken uit kleding te verwijderen. Het kan ook worden gebruikt om vlekken van tapijten en andere stoffen te reinigen.
  • Reinigen van oppervlakken: Het wordt gebruikt als reinigingsmiddel voor het verwijderen van vuil, vet en andere verontreinigingen van harde oppervlakken, zoals tegels, glas en metaal.
  • Verdunnen van verf: Net als terpentine wordt wasbenzine gebruikt als een oplosmiddel om olieverf te verdunnen en om penselen en andere schildergereedschappen te reinigen.
  • Ontvetten van metalen: Wasbenzine wordt gebruikt voor het ontvetten van metalen oppervlakken, wat belangrijk is voor het schilderen of coaten van metalen voorwerpen.
  • Schoonmaken van elektronica: Wasbenzine kan ook worden gebruikt om elektronische componenten te reinigen, zoals printplaten, om vuil en vet te verwijderen.

Het is echter belangrijk op te merken dat wasbenzine ontvlambaar is en dat voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen bij het gebruik ervan. Het moet worden gebruikt in goed geventileerde ruimtes, weg van open vuur en vonken. Bovendien moet men de instructies op het productlabel volgen en de nodige veiligheidsmaatregelen treffen om blootstelling aan dampen te minimaliseren.

Productdetails 

  • Inhoud van 1 liter.
  • Ook als reinigingsmiddel voor kwasten en kleding.
  • Licht ontvlambaar, vorstvrij bewaren.
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wasbenzine 1 liter
Uw waardering
Wasbenzine 1 liter

Wasbenzine 1 liter

€ 6,04 € 4,99
De waardering van www.kittenxl.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1045 reviews.
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.